Ipari kapu referencia – MÉRKER 2007 Zrt

Budapest, XIV ker. Fűrész utca 106: fehér színű szekcionált ipari kapuk, hőszigetelt panoráma ablaksorral, az egyikbe beépített ajtóval és tengelyvégi ipari kapunyitókkal. Továbbá 2db DITEC UP-4E sorompó, 2db REX automata ajtó, 2db ipari tolókapu, 2db CROSS-18E ipari kapumozgató motor, SAMSUNG biztonsági kamerák és GEOVISION megfigyelő rendszer. Teljes körű kaputechnika és biztonságtechnika kivitelezés.

Hőszigetelt, panoráma ablakos ipari kapuk a Mérker 2007 Zrt-nél

A panoráma ablakos szekcionált ipari kapuk beépített ajtóval is rendelhetők

Autosec portál a minőségi ipari kapuk szakértője.
Igényes kivitelezésű ipari kapuk országszerte az Alarm & Automatic System Kft-től.

Következő ipari kapu referencia: Jet Power Hungary Kft >>>

Vissza a listához: Ipari kapu referenciák >>>

Raktárak, szervizek és teremgarázsok ideális kaputechnika megoldásai a szekcionált ipari kapuk. Motoros mozgatású ipari kapuk minden méretben. Az ipari kapuk gyorsabbá teszik az áruszállítást, a kiváló hőszigetelés pedig csökkenti az energiaköltségeket. Több fényre van szüksége a szervizében? Szekcionált ipari kapuk esetében nem probléma. A hőszigetelt panoráma ablakok a nap természetes fényét engedi be vállalkozásába. Gyakori gyalogos használat esetén az ipari kapuk beépített ajtóval is rendelhetők.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott kaputechnika és biztonságtechnika berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

Kiemelt termékeink

Ipari kapukGyorskapuRedőnykapuGarázskapukKapunyitókSorompókBiztonsági rács
Automata ajtóFotocellás ajtóKórházi ajtóAkadálymentesítésBiztonságtechnika

Hozzászólások lezárva.